top of page
560724_98e1fc5f227b46d5abd0d5c12da13a51~mv2_edited.jpg

Over ons

Rond de jaren zestig nam Arie van der Heijden het melkveebedrijf van zijn vader over. Zoals zoveel boeren zoons dat in die tijd deden.

 

Hij houdt van tempo en snelheid maken, dus een van de eerste dingen die hij deed was de paarden verwisselen voor een tractor. Later kwamen hierbij maaiers, opraapwagens, een lader voor achter de tractor en een mestkar. Hierdoor kon hij zijn bedrijf met de belangrijkste landbouwwerktuigen voorzien.

 

De tijd ging snel en andere boeren huurden hem in voor agrarische werkzaamheden zoals, graskuilen en mestrijden. Tot 1986 runde hij dit eenmansbedrijf met af en toe hulp van zijn zoons.

 

In 1986 kwam de oudste zoon, Gerrit Jan, van school en werd voor hem de eerste mobiele Atlas kraan aangeschaft. Hij ging meedraaien in het bedrijf en had gelijk een groot project, Albert Heijn distributiecentrum te Geldermalsen. Hierdoor kreeg hij naamsbekendheid waardoor er meer werk kwam.

 

Zo kwam in 1989 de tweede zoon, Karel, van school en voor hem werd er een shovel O&K L15 gekocht. Met deze shovel waren we in de grondverzet steeds beter inzetbaar.

 

Het bedrijf groeide flink door. In 1996 kwam de eerste medewerker in dienst en hij was zowel in het loonbedrijf als het melkveebedrijf inzetbaar.

 

Door de jaren heen zijn we met de tijd meegegaan en worden de koeien inmiddels gemolken door een robot. Er kwam zo meer tijd vrij voor het loonbedrijf.

 

Het loonbedrijf is in 1997 een VOF geworden van loonwerk en transport. Het bedrijf is op diverse manieren inzetbaar, zowel agrarisch als in de grondverzetsector.​

IMG_3675-8_edited.jpg
bottom of page